Přidat odpověď
Monam, ty si myslíš, že je vhodné vlastnit různé druhy bot. To já si myslím taky. Ale co uděláš s klukem, který jednoduše nesnáší sandále? Necháš ho celé léto zavřeného doma? Mám velmi chytrého syna, ovšem on miluje nosit ponožky. Je mu to pohodlné. Jemu nevysvětlíš, že může být bosky, on to prostě nemá rád. Zažil si být terčem posměchu proto, že měl v sandálech ponožky. Respektive nepříjemných komentářů. Syn má AS, je velmi vnímavý a citlivý. On to nechce znovu poslouchat. Takže i když mu řeknu, že si klidně může vzít ponožky do sandálů, on to neudělá. Mně je totiž fakt jedno, jestli někdo ponožky nosí nebo ne. Já si těchto věcí nevšímám. Letos měl u moře sandále na sobě jedinkrát. Aby si znovu ověřil, že mu jsou stále nepříjemné. Takže pěkně zpět do Superfitů a v ponožkách. Do moře teda nosí normální boty do vody. Těch Superfitů má aktuálně sedm párů. Má i zimní boty, ale ty vytáhne jen v případě velké hromady sněhu, jinak je spokojený v celoročních botách. Plíseň nemá a nikdy neměl. Zato mu dvakrát vysekávali nehty na noze jen proto, že když je ve stresu, tak si vydloubává různé kousky těla. Stresovat syna třeba tím, že na něho budu tlačit, aby v létě nosil sandále, protože jiní si myslí, že to je vhodné, to fakt nebudu.
Dcera má 19 párů bot, nepočítám lyžáky ani žádné sportovní boty. Ta má sandálky v různých barvách, několikero různých bot, ta je střídá. Já sama mám téměř třicet párů, ale sandále žádné. Mám teda různé letní baleríny, ale sandále či žabky nesnáším. A nejhorší jsou boty s proužkem čehosi mezi prsty.
Předchozí