Zdravotnictví se posunulo, ale pořád je to o lidech.
Sama jsem zdravotník, s titulem, ale nikde to na první dobrou nevykládám (i když vím, že to hodně "otvírá dveře"). Nedávno jsem byla na zubním zákroku se synem. Od pana doktora z ambulance jsme dostali informaci, že se máme na sál dostavit v 7,45 hod. Byli jsme tam na minutu přesně a sestra nás ve dveřích sjela na dvě doby, že jsme tam měli být už v 7,30 hod. Pak postupně vyšlo najevo, co jsem zač a sestra úplně otočila. Bylo to skoro až trapný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.