Už se objevily v obchodě máslové dýně, ráda bych si nějakou zpracovala s mletým masem, mám recept z lonska s dobrým koncem. Ale, ráda bych se letos vyhnula pracnému dlabání vnitřku - potřebuju vydlabat více než je velikost semeníku, aby okraje byly tak 1,5 cm... a to bylo hrozně pracné, náročné na sílu. Asi něco dělám blbě, nemáte nějaké fígle na lehčí dlabání? Žádné specialní nástroje nemám. Pomohlo by zapéct dýni na 10 min a pak dlabat snad změklý vnitřek a naplnit mletým masem? Nerozpadne se dýně dřív, než se masová náplň propeče? Zkoušel to někdo? Díky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.