Ještě lepší jsou rostlinné barvy Khádí - https://www.khadi.cz/cz/page/0/vzornik-rostlinnych-barev-na-vlasy-khadi.html?detail=2513
Nejenže vlasy neničí, naopak je vyživují a fungují i jako tužidlo. Používám pouze šampon a tyto barvy. Mám tedy hodně kvalitní vlasy a mikádo, které je nenáročné na údržbu. Moje vlasy jsou něco mezi světle hnědou a středně hnědou, používám barvu Khádí světle hnědá. Dlouho jsem nosila mahagonovou barvu a první reakce lidí po změně byla, že to mám moc tmavé. Evidentně jde o zvyk. Tento odstín se mi líbí, protože má lehký měděný nádech.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.