Koupila jsem tygří krevety - syrové, neoloupané, zmrazené -asi 15 ks. Poradťe, co s tím. Vždycky jsem připravovala krevety jen předvařené a vyloupané. Klidně i něco složitějšího. Ale nerada bych to kombinovala s rýží na jakýkoliv způsob - tedy ne italské rizoto, a pod. Jinak typ kuchzně je jedno. děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.