Přidat odpověď
Pro nás je takové cestování vedle odpočinku a zábavy také prostor k posilování našeho vztahu. Zcela záměrně, tj. počítá se s tím, že to nutně bude kompromis.
O prodlouženém víkendu jsme byli v Loučni a odtud jsme jezdili na výlety po blízkých StČ.
Jezdíme autem, na ježdění na kole už ani jeden moc nemáme. Manželka sotva ujde 2 km a to ještě ne vcelku a pokud možno po rovině. Takže tomu je nutno přizpůsobit náplň, rychlost chůze, přestávky, místo zaparkování, atd. Prohlédli jsme část parku, udělali si řadu fotek. Já si vyluštil jeden labyrint. Ač jsem parkoval nahoře na stráni, tak jsem si pro ženu dojel k recepci. Ušli jsme pak v Nymburku kousek podél řeky a vzali s sebou skládací křesílka. Podobně ještě jednou dál po proudu Labe, kde se dalo dojet až ke břehu. Prošli si zahradu jednoho zámku v okolí...
Večer jsme se vykoupali v hotelovém bazénu a byli ve vířivce. Nic z toho mne super nebaví, ale ženu ano.
Sám bych asi dal trochu víc, třeba 5km výlet s prohlídkou zámku, ale žena celý den běhá po schodech nahoru a dolů přebírat a vracet děti ve školce (což je pro ní dobře, i když skoro neohýbá jedno koleno) a pak už má dost.
Předchozí