To mi přijde trošku přehnané, chápu, že by vadil pubertální kluk nebo dospělý muž. To mi stejně může vadit nějaká pěti, šestiletá holčička. Já třeba zírání zažil u právě holčiček ve věku 4-6 let. Pánové je někdy berou i na veřejná WC, pak sleduje tatínka jak čůrá do pisoáru. Nedávno tak sledovala 4-5 letá dívenka svého o pár let staršího bratra. Je šel o kus dál, ale přešla ke mně se musela se podívat zde. Do kabinky jsem nešel, tam chodívají různé podivné existence, navíc jsem netušil, že holčička přijde a bude mě sledovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.