| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Děti ještě nemáme úplně odrostlé,ale občas s manželem vyrazíme na prodloužený víkend jen sami dva a posledních pár let jednou až dvakrát ročně i s kamarády. S dětmi jezdíme klasicky na týdenní dovolenou a mimo to v průběhu roku podnikáme různé výlety bez nocování mimo domov.
S mužem se na trávení dovolené celkem shodneme, máme rádi poznávání i sport.Chodíme po městech i v přírodě. Já v posledních letech trošku ztrácím dech (a to doslova), na alergologii mi vycházejí zhoršené dechové funkce, což je trošku znát při výšlapech pěšky i na kolech do kopců. Já to ale beru jako dobrý trénink, jen holt muž mi musí dát občas prostor pro vydýchání, jako třeba při cestě na kole na Dlouhé stráně, ty dechově holt na jeden zátah už nedám.
Letos jsme sami ještě nebyli, ale už se nám blíží pobyt v Beskydech, kde máme v plánu výšlap na Lysou Horu a další aktivity včetně prohlídky zámku v Hradci nad Moravicí. V červenci jsme byli čtyři dny s kamarády na Šumavě a v září tři dny na kolech na Pálavě.
Radši cestuju v menším množství lidí, vystačíme si s mužem sami, dětem ráda ukazuju nové věci, jen mě někdy štve jejich reptání. Bez něj se to neobejde, i když se jim nakonec dovolená líbí :-). Pokud jedeme s kamarády, tak preferuju menší počet. S větší skupinou se už hůř domlouvá a já si ráda dělám věci podle sebe. Při těch skupinových akcích se většinou podílím na plánování.
Kdybychom s mužem měli rozdílný názor na trávení dovolené, tak by mě to mrzelo, ale určitě bychom se snažili vždy vymyslet něco ku spokojenosti obou. A asi by došlo i na oddělené trávení času.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.