Tlak vyvíjím pouze já - mně nejvíc vadí bordel a špína doma, tři mužští členové domácnosti k tomu mají o mnoho tolerantnější postoj. Obecně od doby, kdy mi skončila uklízečka a nemůžu najít jinou, je to pěkný opruz.
Ale už jsem se třeba poučila, že nemá moc smyslu chtít po starším synovi, aby se pravidelně podílel na péči o domácnost. Není toho schopný a za ty nervy to nestojí. Zase chodí nakupovat babičce, velmi pomáhá s péčí o ni a na chalupě vykonává těžší fyzické práce (je jich celkem dost).
Na domácí bordel jsem já, manžel a mladší syn a všechny nás to pěkně s...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.