Tak já MÁM diagnostikovanou laboratorně poruchu a držím se v slušném stavu právě těmi odvrhovanými tabletkami. A shodně je dávám komukoli doma bez poruchy, když má nějaký bacil. Jako základ GS Imunostim a 5Prevemax (každé až 3 denně), střídám se Strepsilsem. Obvykle do 3 dní je viróza poražena nebo aspoň mnohem lepší. Jo a kašel tu taky prošel - pomáhá šumivé ACC, existuje i celodenní forma (600mg), kdy se vezme ráno a do večera se nemusíš starat. Když potřebuješ kašel ještě víc ztlumit, pak mentolové bonbony (Halls).
Dodám - mám i autoimunitu (štítka) a ne, tyhle přípravky mi NIJAK NEZHORŠUJÍ protilátky, spíš naopak, po dlouhodobém braní Prevemaxu mi šly dolů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.