Romana x,
chápu, že kašel je protivný.
Mě přijde jak to tu poslední 1,5 roku čtu, že jsi úplně posedla, aby se Ti našlo něco závažného, místo radosti, že jsi zdravá. A strašně se bojíš nemocí.
Jak můžeš třeba někoho ošetřovat, když se ho nejspíš štítíš, že od něj něco chytíš.
Sama jsem se málem ukašlala s TBC a později před 17lety mi nemizel kašel ani za měsíc.
A poslední zánět průdušek co jsem měla před 15lety mě nechal DR přechodit až jsem z toho měla 4 týdny neschopenku, protože jsem neušla 5 metrů po rovině.
A nakonec mi místo kapiček a sirupů pomohl obyčejný čaj:(zní to hůř než to chutná, kupodivu je dobrý)
1 lžička majoránky
1 lžička hěřmánku
1 bobkový list
3 kuličky nového koření
A nebo ten teda dobrý není ani maličko tymiánový, je protizánětlivý.
A jak tu někdo psal. Je vhodná doba mít pořád v lednici polévku. A tu si kdykoliv ohřát K snídani, svačině, večeři. My to zavedli s klukama, když mi okolo 12 roku začali domů chodit ze školy hladový. tak si ji ohřívali v 14:30 skoro denně.
To doplní podle mě do těla kde co.
Taťka tím krmí mamku a ta má krevní obraz, který byl úplně šílený najednou úplně v pořádku, ráno dostane mističku polévky(neexistuje, že by to neposnídala poslední 2 roky),chleba s něčím, pak vločky s ovocem a když má hlad něco dalšího.
A co už vůbec nechápu, že si jsi schopná sama ordinovat ATB co jsi si opatřila kdoví kde. Moc dobře si vzpomínám, že jsi tu psala, že je máš doma pro jistotu. To je pro mě sci-fi.
A můžu tě ubezpečit, že jsem první v rodině s alergiema na jídlo a pyl. Nikdo před tím to neměl a nemá. Navíc mi všichni tvrdili, že kluci to budou mít hodně. A zatím teda nic, což přijít může kdykoliv. Než mluvili nesměli dostat čerstvou mrkev. A jedí ji úplně normálně.
manžel co byl pořád nemocný se srovnal saunou a otužováním. Je to dva dny co začal chodit v mikině.
Do té doby pravidelně cucal: