Mě přesvědčuje rozum a moje pohodlnost - cestuju (míň než dříve, ale přece jen) a nemusím absolvovat různé opruzy s testy, případně izolací (viz. např. nyní podmínky pro neočkované při cestě na Slovensko). Nemusím sledovat, jestli je země oranžová nebo červená, je mi to jedno. Certifikát chtějí v cizině všude, kde tě ubytovávají... Těším se na lyže do Rakouska. Při služebních cestách směr západ jsem se nesetkala s tím, že by někdo na jednání nebyl očkovaný. Na mé neočkované kolegy hleděli jak na exoty (kulantně řečeno).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.