Víš a já se třeba nedivím. První věc, která mě zaráží, je že spousta lidí nějak opomíná skutečnost, že očkování je stále dobrovolné. Tudíž každého věc a následky. V momentě, kdy je u tohoto slova používáno měli by, je nutné to udělat proto a pro to...mužeme jen těžko mluvit o dobrovolnosti a svobodné volbě. Už je to svým způsobem manipulace a nátlak, kdy navíc, pokud se mi něco stane nikdo za to neponese následky (např. děti příjdou o matku apod.) v momentě kdy mě dostihne covid bylo to jen mé rozhodnutí a bez nátlaku dalších lidí... a to udělá fakt hodně na psychiku.
Další věc jsou média a ty paskvily, co produkují, troufám si říct, že všichni už mají těch informací plné zuby. A co si budeme povídat nedá se předtím utéct - fakt néé, i když to nechceš, všude to je a číst se to musí, aby člověk věděl kam vůbec může. Myslím, že méně članků a odbornějších by udělalo lepší službu.
V neposlední řadě i nejednotnost lékařů a některé bláboly, co vyprodukují...viz protilátky. Nevím no ale z laického hlediska člověk, který je má vysoké, covid prodělal bez problémů a není naočkován a člověk naočkovaný ale bez nich přece je diametrální rozdíl ve prospěch toho nenaočkovaného a takových věcí je, co člověka zaráží... Všechno to pak prostě vzbuzuje nedůvěru..