| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já bych se teda chovala jako při jiném nepříjemném respiračním onemocnění.
Měli jsme doma během 3 desetiletí 3 opravdu dost strašný chřipky. Jako pravé chřipky, jednou asi tu ptačí či prasečí, či co to bylo, nejhůř jsem ji odnesla já, byla jsem asi 2 týdny neschopná vylézt z postele a měsíc jsem se dávala dohromady. V domácnosti nás žilo 4-6, jednou jsem nakazila manžela a jednou kamarádku, která přijela zdaleka a nedala se vyhnat pryč.
A jindy jsem se zase nenakazila já.

Mně přijde, jako kdybychom nebyli nikdy nemocní, jako kdybychom to neznali. Někomu stačí donést domů rýmu a jede v tom celá domácnost. někdo je odolnější...nikdo neví, jak kdo zareaguje.

Preventivně - no, nebo spíš při prvním náznaku nějakého příznaku, bych dala lidem kolem sebe Isoprinosin (dá se nechat napsat u dr. nebo koupit v lékárně v Polsku), větší dávky céčka, déčko a zinek tuším, a izolovala bych toho "nakaženého" aspoň na pár prvních dnů..prostě stejně, jako bychom to dělali s chřipkou. V té místnosti bych větrala.
Při prvních příznacích u neočko bych použila Ivermectin, ať si o tom říká kdo chce, co chce. Nikomu nedoporučuju, říkám, co bych udělala já.

A hlavně eliminovat strach a představy, jak budeme někde na JIPce...delta je sice nakažlivá, ale zas tak moc nebezpečná není...
Snažila bych se mít dobrou náladu, něco hezkého si pustit, něco přečíst, hlavně ne teda zprávy a koukání na obrázky zaintubovaných lidí :).
A asi by mě napadly ještě další věci...naštěstí to není e.ola...i když nic příjemnýho to není.

Jo a tuhle jsem koukala na stránky MUDr. janmachac.cz, má tam rady, jak se chovat (ohledně medikamentů) právě v tomto případě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.