Přidat odpověď
Monty,
já Praha - do MHD nelezu, pokud nemusím, hodně chodím pěšky - mohu, bydlím i pracuju v centru, tolik kroků denně jsem nenachodila ani nepamatuju, do obchodu ano, jsem tam chvilku, do restaurací (jsem vegan) ho po mně nikdo nechce - a ani nechtěl za dob loňské zimy, venku atd. není problém chodit bez něj, v divadle a kině jsem dlouho nebyla, ale co říkala kamarádi, většina lidí si ho v sále sundá, v letadle můžeš většinu cesty "jíst" oříšky, a jsi z obliga, zatím jsem letěla 2x - rozhláedla se po ostatních a zařídila se podle nich, obecně ale raději jezdím autem, ve vlaku jezdíme - máme rodinu na Moravě, a celou dobu popíjím vodu nebo pojíám oříšky, většina to dělá podobně.
v MHD v Praze, když potřebuju, jedu s respirátorem, beru to, že to tak je.
Na začátku jsem se taky rozčilovala atd., ale to nikomu nepomůže, ani mně, ani ostatním, tak co.
není to dobrý stav, ale nezměním ho. A po pravdě ani nevěřím, že kdyby se tu proočkovalo 80% populace, že by to politikům stačilo na "otevření" - nikdy se PESem pořádně neřídili, ani teď ne, ani předtím ... dělají si, co je zrovna napadne.
Předchozí