Přidat odpověď
Dobrý den. Chci se tu zeptat, jak je možné tohle nařízení hygieny? Lidé s očkováním, co mají doma neočkované nakažené děti se v práci netestují, neb nemusí a do karantény také nejdou. Při počtech nakažených očkovaných je to velký hazard.
Ano současný populistický systém nechrání a nejvíce ohrožuje očkované, očkovaným se v podstatě dovoluje nakažovat se navzájem. Bohužel je to tak,neočkovaný je systémem chráněný lépe, protože se včas dozví, že je pozitivní a může si ochránit své seniory atd. Očkovaný se nedozví při mírném průběhu, že je infekční a své očkované seniory, kolegy, přátele si bohužel nakazí a co jich za ten týden co je infekční potká. Je to smutné, ale dokud se očkování neozvou a budou si užívat svých nebezpečných výhod, bude to tak. Myslím že v tomto problému by se měli hodně hlasitě ozvat lékaři.
Ano, tak to funguje a MZ si nedá říci. Ani mne by netestovali, když celá moje rodina prodělávala Covid, děti i očkovaný manžel...už 6.10. Stejně jako v jiných rodinách kolem (nákaza přišla ze škol) ale rodiče, živitelé samozřejmě na PCR všichni nejdou...izolace je placená jako PN....v televizi Chlíbek tvrdil, že to očkovaný nepřenese!! a teď nás denně hlásí jako jedno z nejpromořenějších měst.
Už mne to neba, jako vloni zase trvají na svých chybách a jsou pozadu za vývojem skutečnosti, tentokrát už o týdny!!
ano, také to nechápu.. Dokonce mám inforci... Celá rodina očkovaná včetně nezletilé.. Ta pozitivní na covid... Ona v karanténě... Ostatní normálně chodí do práce a do školy, prý rozhodla hygiena 🤔..
mnoo, můj názor je, že takhle to aspoň můžou svádět na neočkované 🤷♀️... I když to v závěru budou roznáset očkování 😔...
Předchozí