Kroniko četla jsem to. A taky to že kdo nesouhlasil toho nefotili.
Chápu že takový článek antivaxerskou partu štve protože přece v covidáriích se loni personál nudil nebo jim dávali dovolenou. A letos jsou tam hlavně očkovaní protože vakcinace je záruka k tomu dostat Covid a být v nemocnici. Lepší se spolehnout na přirozenou imunitu a dusit se. Že?
Nejvíc mi bylo líto toho pána co mu očkování zakázala jeho rodina a on se jich bojí. Ještě pořád. Nebo ta paní které to rozmluvily kamarádky a syn byl zásadně proti očkování.
„Já jsem byl pro očkování už předtím, ale manželka s kamarádkami pořád mluvily o tom, že to škodí, že to zabíjí lidi a že ti, co se naočkují, ohrozí celou rodinu,“ vypráví šestašedesátiletý muž v nemocničním pokoji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.