Přidat odpověď
Dolores,
zdá se mi, že ty sama jsi stejně přesvědčená jako generace před tebou, jen jinak.
Rozumím tomu, že pro tebe byla škola peklem, a je mi to líto, především, žes nenašla zastani asi ani u rodičů.
Na druhé straně jsi psala o "vašich skupinách", uvědomujes si, že totéž co ty neprozivala většina dětí, že většina dětí měla občas ve škole problém, různě velký, ale obvykle přínosy školy byly celkove dobre?
Připadá my tvůj styl argumentace na hraně pomstychtivosti vůči dětem, kterým škola chybí - ty jsi do školy nechtěla, ale musela jsi, tak teď holt mají radost děti, které ve škole trpí, a ty ostatní tupě většinove ať si to vyzerou.
Je to celé blbě.
Navic strašlive smesujes věci a problém dětí, které ve škole trpí i dnes, nevyřešís tím, že se vysmejes těm ostatním a budeš vykrikovat, že lockdown dětem nevadí nebo nemá co vadit.
Jsou to nezávislé problémy. Nemá smysl tvůj problém, i když velký, cpát úplně do všeho. Mám pocit, že bys kritiku školství a výchovy dokázala napasovat i na problém přemnožení kalifornskych hlavonozcu v usti Dněpru.
Předchozí