| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kdybych měla žít sama, tak mi garsonka stačí. Žila jsem v jedné místnosti s příslušenstvím v různých podnájmech asi 8 let. Předtím doma jsme byli v dětském pokoji 3 sourozenci, na koleji byl pokoj dvoulůžkový, potom jsem chvíli byla na ubytovně, kde jsme byly 3 v takové dvoupokojové buňce, až v 24 letech jsem poprvé měla svůj vlastní pokoj pro sebe a byla jsem šťastná. S manželem po svatbě jsme ještě půl roku vlastně taky bydleli ve dvou garsonkách - v mém malém nájmu ve starém činžáku, asi 28 metrů celkem a manželově 1plusKK 42 metrů v novostavbě - ovšem téměř nezařízeném ~;) Nám v té době bydlení v jedné místnosti vůbec nevadilo (stejně jsme se tam scházeli až večer, o víkendech jsme taky byli hodně pryč), ale nevešly by se věci, takže jsme žili ve dvou bytech (víc tedy u mě, u manažela tak jednu max. dvě noci v týdnu) než jsme našli jeden větší ~;) Ale kdybych si mohla vybrat, dám přednost dvěma menším místnostem před jednou velkou, i když ta manželova megagarsonka vypadala na pohled tak pěkně. Pobyt v jedné místnosti mi nevadí, ale dvě jsou praktičtější, hlavně pokud se v bytě nachází víc než 1 osoba nebo i třeba kvůli občas přespávajícím návštěvám ...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.