Souhlasím!
Už máme za sebou první karanténu a čekáme kdy přijde další. Ze dvou dětí bylo během karantény snad 10 dětí s covidem. Očkovaných je ve třídě snad jen 5 dětí, takže poslali na distanční výuku všechny, za což jsme byli rádi, ale samozřejmě to přinášelo komplikace.
Teď už jsem nešťastná z vývoje u staršího dítěte, které je teď ve 3. ročníku SŠ a ještě nezažilo celý rok běžné výuky. Nemělo praxi... Na distatnční výuce má známky relativně hezké; teď ve škole při běžné výuce propadá... Příští rok má maturovat a nevěříme, že odmaturuje. Co tak slyším okolo, tak takovéto problémy řeší kdekdo.
Já sama čekám na "TEP" už dva roky a nikdo mi nedokáže říct, kdy se dostanu na řadu... S obavami sleduji, jak zase nemocnice ruší plánované zákroky... a sotva lezu... Kdo nezná tu bezmoc, pak neví...
Jedna z mých kamarádek mi psala před pár dny e-mail a naplákala, jak jsme debilní stát, jak její dítě v 1. třídě ZŠ nebude mít sociální vazby... protože jejich školu chtějí zavřít a v další větě mi napíše, že přemýšlí, že se půjdou zeptat, která jednorázová vakcína by pro ně byla případně vhodná - až jim dojde trpělivost s testováním... "už" teď v listopadu...