Přidat odpověď
Nevím, jak luxusní menu si představuješ. Já mám jednu ségru bezlepkovou, druhou veganku. Na oběd jim dělám rýži, k tomu orestované žampiony (nakrájím na velké kusy, okořením rozmarýnem a tymiánem, orestuju na oliváči), Pytlík nějaké zeleninové směsi (z Lidlu asijská nebo mexická nebo co to tam mají) podusím s pár lžicemi vody, je to všechno rychlovka. Masožravcům udělám buď nějakou minutku nebo upeču kuře, obvykle se ptám bezlepkové ségry, co chce. Dezert bezlepkový veganský neporadím, já buˇˇd upravím recept nebo udělám dva, tři druhy, něco vegan, něco bezlepku. Tady máš inspiracihttps://www.google.com/search?q=bezlepkov%C3%BD+vegetari%C3%A1nsk%C3%BD+dezert&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjfk_OFu-30AhVBSPEDHSB6B0EQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1366&bih=657&dpr=1
Předchozí