u nás v práci je neočkovaná jedna kolegyně. V říjnu jela s rodinou na víkend do Krkonoš. Jela tam i její neočkovaná sestra, již "nachcípaná " , ale netestovala se. Kolegyně pak sama nemocná již přijela, dva dny chodila do práce, v hrozném stavu oteklá, rýma, kašlající, pak zůstala týden doma , ne že by šla k lékaři, vzala si dovolenou. Nemohla se z toho vyhrabat, tak šla do práce, pořád oteklá, s rýmou, kašlem, bez čichu
. Se směju, když čtu o tom málo odpovědném chování očkovaných. Když po dvou dnech začlo být špatně mně a šéfovi, hned jsem se otestovala ( jsem očkovaná ) a hledme, byl tam. Po mně teda nakonec přistoupili k testování i ostatní a kupodivu teda vyšlo , že kolegyně pozitivní je ( jaké překvapení ) , i šéfík. Blbý na tom je, že šéf měl těsně před výměnou kyčelního kloubu, na kterou čekal dost dlouho. termín mu vyšel do doby izolace. Termín operace zmizel v nekonečnu, tak se belhá po firmě a trpí bez výhledu na zlepšení. Tolik o tom odpovědnějším chování neočkovaných. Jo, kolegyně manžel onemocněl též, ale netestoval se, aby nebyl v izolaci, takže ofic. nic neměl.