Presne tak. Každému sedí iný typ príjmu a stravy. Ja osobne som na počítaní kj tiež nikdy neschudla viac než 5 kg a bolo to zpátky potom i s jojo efektom.
Nakoniec som našla svoj typ stravovania, čo mi vyhovuje, predtým som skoro nejedla a mne to nerobilo dobre, telo ukladalo snáď i zo vzduchu. Plus som kompenzovala velikú únavu sladkým, čo je taktiež samozrejme zle.
Cca pol roku jem to, čo mi chutí a vyhovuje mojmu metabolizmu, plus mám pocit, že stále "žeru"
)))) Ale zdravo a pravidelne. Chudnem v priemere 2 kg za 2 a pol týždňa, ale dlhodobo a stále. Takže za posledný rok som sundala 20 kg - mám stále čo ale dávať dole.
Stravu mám každopádne takú, u ktorej budem nastálo, neberiem to ako "diétu". Už len slovo "diéta" a "hlad" nenávidím
Pokiaľ zakladateľka cvičí, tak musí brať v potaz i to, že svaly vážia viac, než tuky. A samozrejme i ženský cyklu hrá roku o kilečko-dve nahoru a dolu (voda, hormony).
Osobne sa vážim max. 1x mesačne. A meriam sa, všade. A som spokojná, aj tlak, na ktorý som sa liečila na vysoký mám už dokonca nízky (ako za mlada)
Je to i o psychike a o hlave.