| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zák já mám kluky od sebe 24 měsíců a jako horor si to nevybavuju (ona paměť je milosrdná že ~t~). Ale je fakt, že oba spali celou noc od cca 6 týdnů, pravda chodili spát tak v 10, ale ono se to v mrňavý garsonce moc jinak nedalo. Když se mimino ráno vzbudilo, tak jsem ho vzala k sobě, nakojila a občas jsme usnuli znovu. Starší byl teda taky dost neřízená střela, to byl v garsonce trochu problém, bála jsem se že na mladšího omylem skočí, takže ten trávil den v korbě od kočárku mimo jeho dosah. A v létě jsem s nima bývalá na chatě buď jedněch nebo druhých rodičů, většinou sama, na starost nic jinýho než je nakrmit a oblíknout.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.