Jak to čtu, dělá se mi normálně špatně z RWE. Někdy krátce poté s námi taky docela vymetli, pro změnu vlastně naopak (poslala jsem peníze asi o 3 dny dřív, protože jsme měli jet na prázdniny) – výsledek byl, že mi zadrželi peníze, které prohlásili za "předčasnou zálohu, ale to nevadí, o nic nepřijdete, to vám tu necháme ne příští rok" a trvali na zaplacení doplatku. No prostě předpokládali, že uprostřed léta vytasím cca 10+ tisíc za plyn a vůbec mi to nebude vadit. Dohadovala jsem se s nimi 2 měsíce, zaplatila jsem, ale tenkrát mi to dost zkomplikovalo život. Po 2 měsících jsem řekla, že dost, že jdu jinam, a oni najednou, že by to určitě vyřešilo jejich reklamační oddělení. Říkám, fajn, vyřešíte to do zitřka? Byl konec měsíce, takže kdybych neodešla nazítří, zůstala bych u nich trčet do další měsíc. Prý, paní, nejste tu sama, máme na to měsíc. Tak jsem odešla jinam, jenže toho mého dodavatele plynu posléze koupila Bohemia Energy
![~8~](/g/s/37.gif)
Což mě teda doběhlo až po asi 10 letech... Mimochodem zadržované peníze jsem z RWE dostala zhruba v listopadu.