Do hotelů nejezdíme, jednak si to nemůžeme dovolit a jednak potřebujeme vlastní vaření kvůli bezlepkové dceři (a teď i psovi), je to komplikované. Do hotelu jsem jezdívala jako malá holka s babičkou, ta vždycky jezdila do hotelu s plnou penzí. S rodiči jsme jezdili do turistických chat s vlastním vařením a my teď jezdíme do chat, které máme sami pro sebe eventuálně jedeme společně několik rodin.
Za noc platíme cca 350/os/noc.
Teď jsme hledali ubytování na 4 noci mezi Vánoci a Silvestrem a upřímně mě pobavilo, kolik za Silvestra někteří ubytovatelé chtějí. Chalupy pro 10-15 lidí i za 100 000 na týden. Fakt by mě zajímalo, kdo jim to zaplatí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.