Přidat odpověď
Máme plynový sporák a horkovzdušnou kombinovanou troubu na elektřinu.
Plyn samozřejmě lépe a rychleji hřeje, ale má vedle bezpečnosti řadu dalších nevýhod:
Stačí malý posun hořáku a nefunguje piezo zapalování, na druhý pokus je tam třeba fouknout, aby se odstranil přebytek plynu, jinak špatně chytá pod hrncem.
Pánve se časem zvlní díky nerovnoměrnému ohřevu.
Všude nahoře je mastná špína, protože máme jen symbolickou digestoř, co nevede nikam ven (kuchyně je jinak sestavená, než komunisti v paneláku plánovali). Máme nahoře na skříňkách papíry, které to zachycují.
Daleko hůř se to myje, když se to něčím při běžném provozu velmi často, zacáká.
Linka má nestandardní hloubku (užší), takže už nová plynová deska byl boj, manželka elektřinu, ani indukci nechce, vždycky s ní strašně válčila na dovolených.
Předchozí