Přidat odpověď
Nechci, aby mě tu zas někdo označil za brouka Pytlíka, co všemu rozumí, nebo za dědu Vševěda se zlatými vlasy. Na to ti dá odpověď každá vedoucí školní jídelny nebo majitel hospody, já nejsem ani jedno ani druhé. Já jsem jen kdysi v kuchyni nějaký čas pracovala, tak vím, jak nás šéfová drtila kvůli hygieně. Do dneška se předpisy ještě zpřísnily. Nedej Bože, aby se z námi vydaného jídla někdo pos**l, tak máme na krku hygienu a klidně i zavřenou jídelnu, než se všechno vyšůruje. Hospoda nesmí z hygienických důvodů ani ohřát včerejší guláš nebo vydat zbytky jídla někomu pro slepice (může jen načerno, musí doložit, že kuchyňské odpady likviduje v souladu se zákonem). Fakt se zeptej někoho, kdo v tom dělá, ten ti to dodá i s čísly patřičných vyhlášek.
Předchozí