U nás jsou příbuzní, co mají prostory a podmínky pro pořádání oslav zcela super (zejména můj i manaželův bratr), ale stejně je moc nepořádají (nebo tedy ne takové, aby pozvali nás). Musejí vydělávat na hypotéky na ty domy s velkorysými prostorami, venkovními pergolami a bazény
Takže v mé části rodiny se nejčastěji ve větším počtu "slaví" právě u našich, když to zorganizuju já (na dobu, kdy my přijedeme) a to se jenom rozdělá obyčejný ohýnek a pečou obyčejné buřty a chleby (a děti marshmallowny) a pije pivo/víno/nealko z plastových kelímků.
V manželově části rodiny se ve velkém scházíme buď u tchyně (když to pořádá ona) v malém bytě s ještě menší kuchyní bez myčky, kde ona je schopna navařit a napéct i pro 17 lidí (pomocné práce vykonávám já, nádobí myjeme se švagrovou nebo poslední dobou děti) a nebo v restauraci, když pořádáme my s manželem (což tedy bývá jednou za 5 let, když máme oba kulatiny).
Oba "prostorově disponovaní" bratři nás k sobě taky tak jednou až dvakrát za rok pozvou, jakože naši čtyřčlennou rodinu "na kafe", případně "do bazénu", ale do velkých oslav pro hodně lidí se jim fakt nechce ...