Přidat odpověď
Tak 25 km se možná ještě dojíždět dá..Záleží také na tom, jak je to s dopravou - pokud by mělí děti dojíždět třeba příměstským vlakem a následně MHD v Praze a jde to dobře napojit... středoškolák to určitě zvládne, ve vlaku se múže učit, číst, je tam Wi.fi...S mladším dítětem bych si to rozmyslela a prostě ho nechala chodit do vesnické ZŠ. No bože...
Autem nejezdím, takže pro mě by bylo dojíždění autem horor. Při dnešních cenách se to také prodraží.
MY to máme následovně - domek se zahradou 50 km od Prahy. Manžel tam bydlí a pracuje - je na volné noze , já s dětmi v Praze - já učím, děti škola. V pátek odpoledne jezdíme příměstskym vlakem do oázy klidu. Vyhovuje nám to - manžel vždy pracoval doma a v koroně jsme to už nedávali...Takto jsme ještě rodina pohromadě, máme se rádi, trávíme spolu volný čas, ale ten denní stres prožíváme odděleně. Manžel má větší klid na práci, já to s dětmi zvládám, jelikož jsou už velké - 17 a 14 let. Manžel se naštěstí o dúm stará, takže se o víkendu nepředřu. A práce na zahradě je pro mě relax. Takže tak.
Předchozí