Jídlo máme rádi, ale všechno se kolem něj netočí, standard byl jedno teplé jídlo denně, přes týden rychlovky, o víkendu složitější věci. Ségra má celiakii,což v osmdesátých letech byla echt výzva, od devadesátek naši pracovali doma a já opustila školní jídelnu, takže jsem zvyklá na domácí stravu a víceméně denní vaření s tím, že nikdo neumře, pokud se nějaký den vynechá a odbude se to konzervou fazolí nebo vajíčkama. Takže jedu v duchu svého dětství, ségra taky. Máma nemusela až tak moc pečení, takže časem jsem začala péct já, ségra teda taky, ta neměla moc na výběr.
Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.