Přidat odpověď
Jé, to je hezký problém a téma.
my po letech zkoušení máme plynový - jak bylo psáno weber.. bomba, rychlé hřání, když negrilujeme - vařím venku marmelády. Předtím na uhlí, manžel s tím neumí zacházet a já se do toho nechci motat..
a mám ráda otevřený oheň, takže na buřty a na otevřený oheň jsme pořídili ohniště, přenosné. Taky takové divné, na chalupě prostě díra v zemi a kameny.... tady je to jiné a to nemáme golf trávníky. Spíše jsme se nemohli dohodnout, kde ta díra v zemi bude napořád, až jsem tak chtěla ten otevřený oheň, že mi přišlo dobré to ohniště stěhovat.
Tak jsem koupila u kovářů a ONO JE TO PRIMA. Krom toho, že když třeba první jarní den chci pálit větve, potřebuji párek chlapů (ty doma zatím mám) aby mi to přestěhovali. Sama s tím asi nehnu. Ale bezpečný oheň a buřty jsou hned.
Na grilovačku doporučím opravdu spíše ten plynový...
Předchozí