Přidat odpověď
Já bramborový salát beru jako hodně pracné jídlo, ten pravý máme pouze párkrát do roka, často jen na Vánoce. Náš salát musí jít na stůl teplý, vše se vaří těsně před obědem. Studený salát je pro nás zbytkové jídlo.
Jehněčí máme hodně často, ne teda mléčné, vyndala jsem ho na zítřejší oběd, ale nic slavnostního teda nechystáme, Velikonoce moc neprožíváme. Letos ani hlavička nebyla, děti stihly vždy sníst rohlíky dřív.
Takže jediné speciální, co kolem Velikonoc děláme je beránek, ale už ho peču pár týdnů a ještě ho péct pár týdnů budu, vypadá hezky na stole, takže také to u nás není uplně spešl velikonoční pečivo, to samé mazanec.
A také do hodně jídel dávám kopřivy, ale zase, protože je jaro, ne kvuli Velikonocům.
Předchozí