Syn jde do první třídy, dcera je už téměř plnoletá, mám stejného manžela a jinou práci. Moje debatní touhy jsou prakticky utlumeny, realizuji je v menší míře na fcb, Twitteru a telegramu. Sem zjevně občas nakouknu, ale už mě ty debaty vlastně nelákají. Ale pořád si tady ráda přečtu názory k aktuálnímu dění kolem nás. Takže většinou mrknu, když se přihodí něco velkého:) Každopádně let na Rodině se Zefýr rozhodně nelituji, nakonec mám odsud stěžejní přátele:)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.