Inko, ten vypadá fakt dobře, jak je to těsto vychucený zázvorem a je tam málo mouky. Mně se letos povedl z rebarbory jakože drobenkový, kdy cukr s máslem a moukou udělal skvělou chrustu.
Ale nedaří se mi to zopakovat, to je to mé pečení od oka
Hele, jak ti funguje ten ozempic? Nekazí ti to chutě na koláče?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.