Já to beru podle vlastní zkušenosti - na náplň koláče, nebo na pomazánku mi víc vyhovuje ten vaničkový, je takový tekutější, hladší...naopak když dělám těsto na štrúdl (tvaroh, tuk, mouka), nebo na tvarohové knedlíky, tak mám radši ten v kostce, protože jinak tam musím přidávat mnohem víc mouky, aby se těsto nelepilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.