Recept používám v podstatě stejný jako psaly holky, tvaroh, hrubá mouka, vejce a špetka soli, ale jdu s nevyžádanou radou. Než jahody zabalím do kousku těsta, tak si je na chvilku "předmrazím". Mnohem líp se pak obalují a mám je pak takové úhlednější. V pátek plánuju jít na samosběr a o víkendu budeme mít taky jahodové knedlíky. A zmrzlinu a koktejl :).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.