Přidat odpověď
To nejde právě kvůli specializační způsobilosti. Jak jsem někdy psala, měla jsem ji, ale vinou okolností jsem o ni přišla kolem roku 2006-2010, kdy jsem zrovna těhotněla a rodila. Došlo ke změně celého systému a já jsem neměla prostor dodělat si ke stávající čerstvé atestaci potřebné kurzy v potřebném termínu. Tak se mi z toho opět stal jenom takzvaný základní kmen a diplom o atestaci si můžu vylepit na záchod. Navíc jsem se nevracela na původní pracoviště a na kmen, který mám, se dá navázat jen dvěma obory, jeden z nich je rehabilitace, ale na 18 měsíců mě nikdo neuvolní a stáže mi nezaplatí. Odcházet kvůli tomu do některého krajského města se mi nechce.
Už jsem přemýšlala o variantě úplně odejít a živit se 2 roky prakticky sama a udělat si atestaci z praktického lékařství, ale stálo by mě to veškeré úspory.
On totiž jakýkoliv pekař si může otevřít "ambulanci" a poskytovat tam "koučink a poradenství" za 1000 na hodinu, doktoři a psychologové ale smějí pracovat skutečně jen s konkrétním a velmi přísně hlídaným vzděláním.
Předchozí