Sovice, No tak to je presne to, co jsem jsem nechtela a nechci tady resit. Moje chyba, mela jsem zminit neco jinyho "nepadnouciho". Tak sorry.
Mmch do horka se mi nejlip osvedcil takovej ten dlouhej kaftan. Koupila jsem si ten prvni v Egypte pred skoro 30 lety, kdyz jsem tam na dovolene zdechala horkem v letnim "evropskem" obleceni.
Zrovna ted sedim doma v dlouhych satech z Lidlu, smes lnu a viskozy, tkany a hlavne velikost 50! Normalne mam nahore 42, takze jsou uzasne prijemne plandavy a volny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.