Jo, jsem skautsky odkojena, ale nejsem bezmozek... V listopadu dělám každoroční čundr se spaním pod širákem, ale to už bývá dost vlhko. Před pár lety jsme šli opékat buřty do lesa 25. prosince - nikde nikdo, ale bylo asi -10, já neměla pro sebe bezlepkové pečivo, tak jsem si vzala ledový salát a on mi v batohu premrznul. A moc pěkně nám to nehořelo, sirky neškrtaly, taková krutá akce to byla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.