Hodnocení bývá dost subjektivní. Zažila jsem situaci kdy o lékařce kolují ošklivé recenze. No já jsem okamžitě pochopila v čem je problém. A to v tom, že paní lékařka jen má ráda svůj osobní prostor a jakmile je respektována není problém. Nemá ráda arogantní lidí kteří si myslí, že si platí službičku tak ona má skákat jak pískají. Je to člověk který se velmi věnuje diagnostice a není na takový ten pokec co občas pacienti očekávají. Lidé kteří jsou prosesionalne zaměření na diagnostiku takový bývají. A že jich znám. A stačí nepochopení a ejhle je recenze na světě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.