iiiii ( nevím kolik jich tam máte
),
já Vás neznám, ale kdybyste byla můj pacient, tak Vám poskytnu přesné informace odpovídající danému ( tady v tom případě technickému) stavu budovy a její teploty.
Budu Vás informovat jaké máte možnosti ( deka z domova, termofor, možnost poskytnout termoizolační folii....) a určitě Vás povzbudím. A budu se snažit Vás uklidnit, co se zajištění Vašeho komfortu týče, tak jak jen to bude v daných podmínkách možné.
Ale tady jsme na diskuzi a tady jsou to jen povídánky. Nechci psát kecy.
A to, že se tady řeší praktické věci ( Kronika : Kde ty imobilní budou pečovatelky přebalovat? V jejich studeném pokoji, kde se tedy babička odkryje, vyhrne se jí košile a nějakou dobu trvá, než se zase očištěná a přebalená může přikrýt?
Nebo je budou přebalovat v té společné místnosti? Tam sice bude teplo, ale zase tam bude postel vedle postele a to pak nejde, protože k imobilnimu je nutná přístupnost z obou stran postele. Takže zde je nedostatek místa a hlavně nedostatek soukromí pro tuto činnost.),mi přijde směšný. Zdravotníci je jistě vyřeší, i když, možná za cenu dyskomfortu, nikoliv ohrožení zdraví.