Přidat odpověď
Litina je uzasna, ale tezka. Jak pise Angrest, kdyz s ni z nedostatku kondice soupes, skrabe desku. Pouzivam ji pro stacionarni vareni/smazeni. Obvykle na maso + ryby, v hrnci na dlouhe pomale vareni. Nadherne se s ni pracuje, je to takovy svatek, ale treba vejce me nepresvedcilo.
Priznavam, ze kolikrat to flakam a pouzivam nerezovou panev (rucne vyrobenou v civilizovane zemi, tudiz predpokladam kontrolovane a bezpecne slozeni, ostatne stejne jako u te litiny), protoze je lehci. Vajicka delam bud na nerezu nebo na keramice (pry bez PTFE, aspon to tvrdi, ale Americane jsou toho nazoru, ze PTFE obsahuje, a tvrzeni PTFE a PFOA free je v danem pripade jen zalezitosti jazykove bariery, byt jde o velmi renomovaneho vyrobce, ktery by si takovy omyl dovolit nemel).
Předchozí