❤️ jéje moje mladí, celé léto někde na vandru, každý víkend. Nebo na "zábavách" tam se teda pilo dost. Na vandrech ne. Hodně jsme toho prochodili, viděli, zažili. A taky se jezdilo na různé folkové a trampské "fesťaky". Moji rodiče se nějak nebáli, spíš to podporovali. Sami tak jezdili v mládí se svojí partou z průmyslovky (jsou spolužáci) Moje dcery jsou od malá skautky, takže jsem byla taky zvyklá: mami jedeme na trojdenku, a zmizely neznámo kam, protože výlet tajný 😆
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.