Když si dáš "pobyt ve tmě" na youtube nebo google, tak ti vyjede spoustu zážitků. Jarda Dušek, Jan Vojáček nebo Tomáš Klus se vrací opakovaně.
K tomu "rozkoukání" např. Vojáček:
Fascinující bylo, že po pár dnech už to nebyla jen absolutní tma. Před očima se mi rozehrála světelná show ve formě obrazců, někdy galaxií, noční oblohy s hvězdami, jindy diskotéky. Jen jsem občas seděl a hleděl jako v kině. Ke konci už to bylo nepříjemné, protože jsem kvůli tomu nemohl usnout. Zavřete oči a místo tmy nekončící světelné fenomény.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.