| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mně ta práce v domácnosti čím dál víc zmáhá. Ne fyzicky, ale psychicky. Strašně mě to otravuje.

Jdu z práce a vím, že bych měla vyluxovat, protože jsem si den předem všimla, jak už se dělají na podlaze chuchvalce. Tak už jsem předem otrávená, že místo abych přišla domů, něco dobrého si zobla a skoukla film nebo přečetla knížku nebo si zkusila pokecat s dítětem, budu muset luxovat.

No a otevřu dveře a hned šlápnu na pohozené boty. O metr dál zakopnu o školní batoh. Pak jdu do kuchyně a tam na stole nádobí včetně toho z předchozího dne, takže ani nemám prostor, abych si udělala kafe.

Ano, můžu se ohnout a boty uklidit, batoh odnést do dětského pokoje a nádobí navršit do myčky a dát mýt. Fyzicky to moc práce není. ale mě to prostě děsně otravuje, protože mi přijde, že totéž by měl udělat potomek, protože to jsou "jeho" práce a proč já to mám furt opakovat a dělat, když on je dost velký na to, aby to zvládl. Takže buď zas prudím nebo to udělám sama a jsem tak votrávená, že už nemám sílu ani na to luxování.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.