Taky nesnáším od dětství mléčnou čokoládu. Mám ráda vysokoprocentní, ale 100% mi nechutná. 90% určitě může i diabetik, cukru je tam málo a pokud vím, kakaová hmota je zdravá, obsahuje hořčík, snižuje tlak a údajně i látky léčící cukrovku. Když to tak vezmeš, 100 g čokoláda obsahuje 2 kostky cukru (ta 90%), celou ji nesní naráz. Špetka cukru ji fakt nezabije. Umělá sladidla jsou často horší než malé množství cukru.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.