Já trpím také velmi silným PMS. Doktorka mi nepomohla, antikoncepci nechci. Na řešení jsem přišla zcela náhodně. V mém případě je to jasné civilizační onemocnění. Když jsem se začala každý den hýbat, aspoň jednou týdně opravdu zabrat fyzicky, prostě to zmizelo. Když je v práci náročný měsíc, makám jen hlavou a sedím na zadku, trpím od poloviny cyklu jak zvíře. Bolesti prsou, psychika až k depresi, bolesti břicha až na zvracení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.