Půlko, ty babičky (aspoň moje) to myslí upřímně a s láskou. "Mít se dobře" je u nich prostě žádoucí.
Já teda ze svojí nadváhy zas takový trauma nemám. Třeba oceňuju, že mám teď ve skoro 40 po 3 dětech a xx letech kojení naprosto parádní prsa. Z jedniček před dětma hezký plný čtverky. To se mi líbí moc. Pomalu to srazím dolů, ale nemořím se kvůli tomu, vnímám i pozitiva, a pořád jsem to já, je to moje tělo, který mám ráda takový, jaký je, za všech okolností.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.