Půlko, potvrzení jsem dodala minulý rok, doktorka tam napsala, kdy dcera marodila a že je vyšetřována pro oslabenou imunitu. Myslela jsem, že tím to hasne. Teď mi napsala email: "....Chtěla jsem se zeptat, jak to loni dopadlo s vyšetřením u paní doktorky na oslabenou imunitu? Pokud už máte výsledky, tak bych je ráda s vámi probrala. Teď na začátku školního roku opět hodně chybí. Potřebovala bych nějaké podklady odborníků ohledně jejího zdravotního stavu."
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.